Vizyon & Misyon


Misyon:

"ÜRÜN VE ÜRETİM SORUMLULUĞU" nu global kalite yönetim standartları doğrultusunda kurduğumuz sistemler ile yürüteceğiz ve sürekli sahip çıkarak geliştireceğiz.

"ÖNCE KALİTE" prensibi, hatayı baştan önleme, sürekli iyileştirme, hedeflere süreç yönetimi bazında tüm çalışmalarımızın temelidir.

"MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" beklentilerin zamanında karşılanması, yeni projelerinde çözüm ortaklığı ve en yeni teknolojiyi kullanan ekonomik maliyetlerle sağlanacaktır.

"PLANLI EĞİTİMLER" ile tüm çalışanların güncel teorik ve pratik bilgiye ulaşmaları ve doğru kullanmaları temin edilecektir.

"ÇEVRE KORUMA VE İŞ GÜVENLİĞİ" alanlarında yasalara ve çağdaş taleplere eksiksiz uyacağız.

Zaman, maliyet ve kaynak israfını önleyen "VERİMLİLİK VE TASARRUF" ilkelerini izleyerek, alt yapı ve çalışma ortamımızı geliştirerek, tüm çalışanlar ve tedarikçilerimizle birlikte, "ETKİN İŞ SONUÇLARI" yaratacağız


Vizyon:

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam zamanında ve sorunsuz karşılayacak uygulama ve çözümleri, çağdaş bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak en verimli ve kaliteli şekilde sunarak sektöründe aranan ve takdir edilen bir kuruluş olmaktır.